Voor kandidaten

Top Safety Jobs zorgt voor werk, ook voor jou!

Top Safety Jobs, de naam zegt het al! Wij richten ons met name op functies op het gebied van veiligheid. Wij hebben vacatures voor Middelbare Veiligheidskundigen (MVK), Hogere Veiligheidskundigen (HVK) en voor een ieder die op zoek is naar een baan gericht op veiligheid. Je kunt hierbij denken aan preventie, EHBO, brandwacht, veiligheidswacht en beveiliging.

Via Top Safety Jobs kun je aan de slag als Uitzendkracht, ZZP’er of via Werving & Selectie. Als uitzendkracht krijg je bij Top Safety Jobs een uitzendovereenkomst voor het werk dat je bij onze opdrachtgever gaat uitvoeren. Ben je ZZP’er dan bepaal je zelf wanneer en wat voor werk je wilt doen. Geef dit aan ons door en wij gaan voor jou op zoek naar mooie opdrachten. Werving & Selectie houdt in dat je direct bij onze opdrachtgever in dienst treedt en daar ook op de loonlijst komt te staan.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe flexibele of vaste baan? Schrijf je dan nu direct in via onderstaand formulier of kijk eerst rustig rond bij onze actuele vacatures.

Nadat wij je inschrijving en CV hebben ontvangen zullen wij direct contact met je opnemen. Wij willen natuurlijk weten wie je bent, wat je beschikbaarheid is én wat je ambities zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen! We kijken naar je kennis en werkervaring, maar vinden je persoonlijkheid net zo belangrijk. Wij gaan voor de juiste medewerker op de juiste plek en besteden daar veel persoonlijke aandacht aan. Doordat we goed kijken en luisteren naar wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden, de bedrijfscultuur en de omgangsvormen, houden we rekening met een goede persoonlijke klik. Het totaalplaatje moet kloppen, zodat jij het meeste kans maakt op die droombaan bij een fantastische werkgever!

Gelijk inschrijven? Dat kan hieronder!

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Privacyverklaring